Virtuele munten, reële risico’s. De enige garantie in crypto is het risico.

Nieuws

Digital Currency Academy

Het laatste nieuws over Bitcoin & Crypto gebracht door DCA!

Bitcoin breekt $64k nadat VS inflatie data positief blijkt

Uit gegevens van Trading Economics blijkt dat de langverwachte Amerikaanse CPI-inflatiegegevens overeenkomen met de marktverwachtingen en lichtjes zijn gedaald ten opzichte van eerdere cijfers. De totale inflatie op jaarbasis kwam uit op 3,4%, precies zoals verwacht. Op vergelijkbare wijze kwam de kerninflatie jaar-op-jaar overeen met de voorspellingen, namelijk 3,6%.

Lees verder »

Stripe herintroduceert crypto betalingen

Stripe heeft zijn cryptocurrency-betalingsopties officieel opnieuw opgestart. Als aftrap voor dit nieuwe hoofdstuk accepteert het bedrijf nu USDC stablecoins, waarbij de ondersteuning momenteel beperkt is tot Solana-, Ethereum- en Polygon-netwerken. Deze ontwikkeling is een grote verandering sinds 2018, toen de technologiegigant afstand deed van Bitcoin-transacties en de beslissing toeschreef aan

Lees verder »

Restaking protocol EigenLayer token launch komt eraan!

De Eigen-Foundation, die het Ethereum-restakingprotocol EigenLayer ondersteunt, heeft maandag details gepubliceerd over de aanstaande token-airdrop. De organisatgie begint op 10 mei met het distribueren van EIGEN-tokens, maar Amerikaanse en VPN-gebruikers zullen worden geblokkeerd.

Lees verder »